Teo Expert – три лечебни билки

Комплексът от 3 лечебни билки – коприва, бреза и бял бор – е специално разработен, за да се справи с 5-те симптома на пърхота:

  • прашинки,
  • сух или омазнен скалп,
  • сърбеж,
  • зачервяване,
  • парене.

Освен, че отстраняват пърхота трите билки правят косата красива – мека, блестяща и жизнена.

teo bling ingredients - Съставки teo bling newsletter - Съставки
teo homepage ingredients nettle hexagon - Съставки

Коприва

За сияйна коса без пърхот

teo homepage ingredients arrow 3 - Съставки
Лечебните свойства на копривата са познати от векове. Младата коприва е истинска съкровищница на витамини, минерали и органични киселини с възстановяващи, подхранващи и стимулиращи растежа на косъма качества. Тя има изключително благотворно действие върху косата. Освен активното й действие срещу пърхот, бързо омазняване и косопад, тя прави косата красива, като я прави мека и много лъскава.
teo homepage ingredients pine hexagon - Съставки

Бор

Здрава, жизнена коса и
усещане за свежест

teo homepage ingredients arrow 2 - Съставки
Белият бор стимулира растежа на косата и е чудесен помощник в борбата с пърхота, себореята и косопада. Препоръчва се за чувствителна и възпалена кожа на главата, действа тонизиращо на скалпа. Заздравява и уплътнява косъма и не допуска излишно омазняване. Нежно изчиства косата и дава усещане за свежест и виталност.
teo homepage ingredients birch hexagon - Съставки

Бреза

Успокоява сърбежа и придава
на косата мекота и блясък

teo homepage ingredients arrow 1 - Съставки
Брезата успокоява неприятния сърбеж и намалява лющенето на скалпа. Регулира мастните жлези, като така предпазва от прекалена секреция на себум и повторна поява на пърхот. Освен това укрепва косъма, заздравява скалпа и има антимикробно и енергизиращо действие. Екстракта от бреза се съчетава прекрасно с коприва, тъй като сапонините в брезата отварят порите на скалпа и позволяват по-доброто усвояване на съдържащите се в копривата минерали.