БЛОГ

Ревнувам от косата си

Не познавам жени, а и мъже, които да не искат косата им да е жива, блестяща, силна. И когато открия подходящ продукт, който постига това, което обещава на етикета, го споделям и стискам палци повече хора да се насладят на косата си, както аз на моята. А удоволствието любимият човек да зарови носле в косата ти и да се остави на мекотата и нежността й е неустоимо, но понякога ме кара да изпитвам истинска ревност.

Ето ги 5-те неща, които впечатляват силно партньора ви и го карат да се влюбва още повече във вас

Споделените моменти с любим човек са много специални, но, ако не се чувствате комфортно в кожата си, не може да им се насладите пълноценно. Независимо дали косата е подредена в красива прическа или хвърчи във всички посоки, тя остава едно от най-важните оръжия за жената.

Оръжието коса. Използвай го правилно!

Като бюти редактор на Cosmo, мога да се похваля с интересен и доста динамичен начин на живот. Слънцето, вятърът, замърсената околна среда, стилизиращите продукти и честото миене на косата не бяха най-добрата формула за грижа. Но точно в тези моменти много ясно се вижда тънката граница между жената и косата – гъвкава, издръжлива, понякога изтощена, но винаги вярна на себе си!

Коса, неустоима за целувки

С преминаването на деня, косата ни преминава през всякакви форми. Независимо дали сме я стилизирали или спуснали небрежно върху раменете си, тя си остава едно от любимите неща и за половинките ни, а Teo Expert се грижи да е винаги безупречна – здрава, блестяща и без пърхот. Коса, неустоима за целувки.
bling 4 - Блог bling 3 - Блог
bling 1 - Блог teo bling newsletter - Блог