Автор: Rozali

1. Когато го разсмивате

Твърди се, че Мерилин Монро е казала някога: „Ако можеш да накараш едно момиче да се смее, значи можеш да го накараш да направи всичко“. Дали тази фраза е изречена наистина от прочутата красавица, може и да е спорно, но е сигурно, че тя важи в пълна сила за мъжете. Разсмивайте често любимия си и той ще е готов на всичко за вас.

2. Когато заспивате на рамото му

Това е едно от любимите неща, които пробуждат близост и обич у мъжете. А освен това, не изисква и особени усилия от ваша страна – просто прегърнете любимия си и се отпуснете с глава на рамото му, а косата ви, която ухае много приятно и е невероятна мека го кара да се влюби още повече във вас.

3. Когато се събуди до вас и осъзнае какъв късметлия е

И да не ви се вярва, той прави това много по-често, отколкото си представяте. Но едва ли ви казва, по-скоро се унася и заспива пак… А когато все пак се надигне и отново се усмихне, щастлив от това, че сте до него, дали не разваляте момента, като се мръщите, че е спал до обяд? Позволете си и вие да се насладите на факта, че се събуждате до този човек всяка сутрин – когато и вие ежедневно си мислите, че имате късмет с любимия, това ще подсилва връзката ви.

Споделените моменти с любим човек са много специални, но, ако не се чувствате комфортно в кожата си, не може да им се насладите пълноценно. Независимо дали косата е подредена в красива прическа или хвърчи във всички посоки, тя остава едно от най-важните оръжия за жената.

ПРЕДСТАВЯМЕ ВИ  шампоаните от новата серия TEO EXPERT, които са създадени, за да се погрижат косата ви да е винаги безупречна – здрава, блестяща и без пърхот, за да може, момичета, да се отпуснете и насладите на специалните моменти в живота си!

Цялата статия можете да намерите на сайта на Rozali.