Автор: Силвия Канин

Да си жена с коса, която свободно прескача в различните фази на къдраво, чупливо и направо рошаво, както пролетта си сменя настроенията от сутрин до вечер, не е никак лесна задача. Точно като нейната love-hate връзка с влажността на въздуха навън (тук ще ме разберат всички къдрокоски) и аз имах подобни полюсни чувства към косата ми в годините.

Сещате ли се за мемето с една жена, вгледана някъде в левия ъгъл на стаята, а около главата й левитат безумно трдудни за обикновения човек математически уравнения? Тя пресмята кога да си измие косата, за да й е хубава за важния момент, който й предстои. Аз съм тази жена! Поправка – аз бях тази жена, която беше в постояно чудене дали ще й е хубава косата за работния ангажимент и за романтичната среща. Решението на моята емоционална математика дойде след първата ми среща с продуктите от серията TEO Expert.

Да “посрещне” нов шампоан в банята си за всяка жена, вярвам, е преживяване.

Точно така беше и с шампоаните, които помагат да се сбогуваме с пърхота и да се радваме на изключително мека и блестяща коса. 6-те шампоана от линията TEO Expert са плод на 5-годишни тестове и проучвания, за да се справят с петте симптома на пърхота:

прашинки, сух или омазнен скалп, сърбеж, зачервяване, парене. Те съдържат комплекс от 3 лечебни билки – коприва, бреза и бял бор, благодарение на който усещам косата си плътна и изпълнена с живот.

Някои биха казали, че да имаш 3 шампоана в банята е лудост, аз обаче ще ги поправя – в моята баня са 4 на брой, защото TEO Expert помага и на любимия ми човек да се справи с пърхота и неговите различни симтоми.

Емоции! Емоции! Емоции! Пишейки тези редове осъзнавам, че няма дори един важен момент в живота ми, който да не свързвам с косата ми.

Дай на една жена правилния шампоан и само я гледай как ще покори света!

Цялата статия можете да откриете в сайта на Grazia.