Автор: Люба Вангелова

Да обичам косата си е неразривна част от обичта ми към мен самата. Косата ми изживява емоциите ми заедно с мен – скубя я, въртя си я между пръстите, дърпам я, разплитам я припряно, приглаждам я. Както психологът се грижи за това да съм в мир с емоциите ми, по същия начин шампоанът се грижи за косата ми. Затова го избирам не просто прецизно. Избирам го според състоянието на косата, според сезона, и, разбира се, в избора участват и емоциите ми.

Знаете ли, че шампоанът за мазна коса може да увреди сухата, а този за нормална не се справя с почистването на коса от смесен тип? До тук добре. А какво да правите, ако освен с типа на косата си трябва да се съобразявате и с проблем като пърхот? Не става с помощ с подстригване, изсушаване и стилизиране също не прикриват белите следи. Шапката е вариант за специфични случаи. Остава грижата, но такава, която работи.

Сега се замислете и има ли шампоан за третиране на коса с пърхот, от който сте били доволни истински и веднага. Това е и моята идея – предлагам ви точно такъв: TEO Expert.

Типът на кожата на главата – това е първият признак, според който трябва да избирате шампоана за коса. За нормален скалп не се изискват съставки за дълбоко почистване. Мазният скалп не обича продукти със сулфати и предпочита шампоан с балансиран състав. А за сухата кожа е подходящ хидратиращ шампоан с успокояващи съставки. Каквъвто и да е вашият скалп, в линията TEO Expert има подходящ продукт.

Не познавам жени, а и мъже, които да не искат косата им да е жива, блестяща, силна. И когато открия подходящ продукт, който постига това, което обещава на етикета, го споделям и стискам палци повече хора да се насладят на косата си, както аз на моята. А удоволствието любимият човек да зарови носле в косата ти и да се остави на мекотата и нежността й е неустоимо, но понякога ме кара да изпитвам истинска ревност.

Цялата статия можете да откриете в сайта на Eva.