Автор: Анита Райкова

Ако някой ме попита какво най-много харесвам в себе си, то без да се замисля бих отговорила „косата си!”. Но за да поддържате дълга и здрава коса като моята изисква много грижи и купища продукти.

С преминаването на деня, косата ни преминава през всякакви форми. Независимо дали сме я стилизирали или спуснали небрежно върху раменете си, тя си остава едно от любимите неща и за половинките ни, а Teo Expert се грижи да е винаги безупречна – здрава, блестяща и без пърхот. Коса, неустоима за целувки.

Teo Expert е революционен противопърхотен шампоан, чиито съставки успешно заздравяват скалпа, оставяйки косата мека и блестяща.

Формулата е разработвана в продължение на 5 годишни тестове и проучвания съвместно с международни лаборатории. В нея се съдържат 3 основни билки. Първата от тях е коприва. Лечебните качества на тази билка са известни още от дълбока древност, като едно от тях е успешното лечение на пърхота и допълнителния блясък, който придава на косъма. Втората е бор. Той създава неустоимо усещане за свежест, заздравява косата и я прави жизнена. Третата съставка е бреза, чието действие спомага облекчаването на сърбежа и придава на косата блясък и мекота.

Цялата статия можете да откриете в сайта на Elle.