Автор: Мария Грудева

Замисляла ли си се, че почти всеки втори разговор с приятелка започва или приключва с темата за косата… Хвърчаща, трудна за стилизиране коса, бързо омазняване, изсушаване на скалпа, загуба на обем, особено след постоянното носене на шапка през зимния сезон, поява на пърхот… ужас! Кошмарите на всяко момиче. Но пък моментът, в който половинката ти си зарови пръстите в нея, докато те целува – незаменим!

Да се върнем на проблемите: пърхотът, сезонният косопад, дехидратацията на скалпа, която води до лющене на кожата и до появата на още куп неща, са само част от неприятностите, които влияят на самочувствието ти (и на връзката ти понякога).

Като бюти редактор на Cosmo, мога да се похваля с интересен и доста динамичен начин на живот (или поне можех – преди да се окажем в капана на коронавируса). Ежедневието ми беше доста натоварено и изпълнено с точно толкова задачки, колкото и твоето. Слънцето, вятърът, замърсената околна среда, стилизиращите продукти и честото миене на косата не бяха най-добрата формула за грижа. Но точно в тези моменти много ясно се вижда тънката граница между жената и косата – гъвкава, издръжлива, понякога изтощена, но винаги вярна на себе си!

Ако си почитателка на лечебните билки, изчистените формули и свежите пролетни аромати, изпробвай Teo Expert, които ни изненадаха с новата си серия против пърхот, създадена на основата на три лечебни билки – коприва, бреза и бор.

Шампоаните не само отстраняват неприятния натрапник, но и се грижат за перфектния външен вид на прическата ти.

Серията предлага грижа за всеки тип коса – за суха и увредена, за мазна и за нормална.

Разбира се, за любителите на комбинираните продукти серията предлага шампоан и балсам 2в1 за ежедневна грижа и за всеки тип коса.

Освен сияйната коса, която ще се превърне в твой неизменен спътник, опитвайки лечебните съставки на серията против пърхот – ще си осигуриш и невероятно разпускащо пътуване, пренасяйки се в ароматния свят на шампоаните.

Резултатите? Половинката ти ще бъде пленена завинаги от твоята коса, която е красива, мека, нежна и ухае невероятно.

Бюти бонус: ако любимият ти започне да ревнува за сияйната и неустоима коса, с която ще се сдобиеш – спокойно, има и за него! Серията предлага и мъжки шампоан.

Цялата статия можете да откриете в сайта на Cosmopolitan.